ema design

„Hordozz stílusosan!”

Huszka-Dobszay Klári vagyok, 3 gyönyörű fiú édesanyja és az ema design megálmodója. A márka saját szükségletből született, ugyanis hiába kerestem, nem találtam olyan hordozót, amivel csinosan, stílusosan tudtam volna öltözni.

A márka először babaerszényekkel indult és főleg magamnak, barátoknak és rokonoknak készítettem. Végül egyre inkább beleszerettem a mei tai-ba és maradt is ez a forma, mert teljesen lenyűgözött a sokszínűsége és kihasználhatósága. Az ema design mei tai minden apró részletét saját tapasztalat ihlette. Az alvócsuklyát például mindenképpen el akartam rejteni, de úgy, hogy az ne külön alkatrész legyen, amit úgyis elveszt az ember – megtörtént eset. Vagy például, hogy a rejtett zseb, amiben az alvócsuklya lapul, mágnessel záródjon, mert a babám mindig felkelt a patentok kinyitására. Minden kis részlet hosszú-hosszú, tapasztalaton alapuló kísérletezés eredménye. Próbáltam mindenhol új, saját megoldást használni, akár már a szabásában is, amely a mei tai sokrétű használatát is segíti: ebben sokat segített ruhamodellező képesítésem. 2017-ben végeztem el a hordozási tanácsadó képzést a Hordozóházban, akik segítettek az utolsó simításokban. Ők kezdték el kölcsönözni és árulni az immár végleges ema design mei taiokat.

A varráson kívül továbbra is majdnem mindent egyedül csinálok, az új termékek tervezését, szabását és kiviteli tervét, az anyagok és alkatrészek beszerzését és az alapanyagok festését, az adminisztrációt, a marketinget, a fotózások megtervezését és szervezését, a tutorialok elkészítésének tervezését és szerkesztését, a csomagolást és még sorolhatnám.

Köszönöm, hogy itt vagytok!

az ema design

CSAPATA

Huszka-Dobszay Klára

Az ema design megálmodója, Tervező, Babahordozási tanácsadó

Makkos Veronika

A gyapjúsapkák készítője. Grafikus.

Bata Nini

Fotós

Értékeink

amikre különösen figyelünk

Kézzel festett termékek

Kézzel festett termékek

méreganyag-mentes, bababarát festék

Természetes alapanyagok

Természetes alapanyagok

OEKO-TEX minősítésű pamutvászon
GOTS minősítésű farmervászon
merino gyapjú

Egészséges hordozók

Egészséges hordozók

ortopédiailag megfelelő tartást biztosít a babának
optimális súlyelosztást biztosító, extra kényelmes kialakítás a szülőknek